Καστρίτης: «Δείξαμε πόσο διψασμένοι και αποφασισμένοι ήμασταν»

Καστρίτης: «Δείξαμε πόσο διψασμένοι και αποφασισμένοι ήμασταν»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την πρώτη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη εντός των συνόρων επικρατώντας στη Θεσσαλονίκη του Προμηθέα Πάτρας με 86-75.

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του έδειξαν αποφασισμένοι και διψασμένοι, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Λαζέφσκι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Συγχαρητήρια για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι οι παίκτες μας. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή πόσο διψασμένοι και αποφασισμένοι ήμασταν. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι όταν προσπαθούσε για μομέντουμ ο αντίπαλος , λειτουργούσαμε πολύ καλύτερα από άλλα παιχνίδια και είχαμε σωστές αποφάσεις και έξυπνο διάβασμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, είναι συγκινητική η στήριξή τους. Τους νιώθαμε σε όλο το παιχνίδι δίπλα μας και εμείς θα είμαστε εδώ να δίνουμε όσα έχουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Είναι υγιές το να κάνεις αυτοκριτική όταν χάνεις για να γίνεσαι καλύτερος και να βελτιωθείς. Όλες οι ομάδες θα περάσουν τη διαδρομή που έχουμε τώρα εμείς. Έχουμε γνώση της κατάστασης και παλεύουμε κάθε μέρα. Συγκινητική η υποστήριξη του κόσμου και η καλόβουλη κριτική είναι καλοδεχούμενη. Είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε ότι η εικόνα μας δεν είναι καλή. Συνάντησα πολύ κόσμο που μου είπαν ότι μας στηρίζουν σε κάθε στιγμή. Θέλει ηρεμία και ίδια δίψα και πείνα για να βελτιωνόμαστε».

Για την επιστροφή του Λαζέφσκι: «Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, μπορεί να τον δούμε άμεσα, μπορεί και όχι. Προέρχεται από μεγάλη αποχή, πρέπει να περάσει συγκεκριμένα τεστ και δε θέλουμε να διακινδυνεύσουμε κάτι με την υγεία του. Είναι τόσο καιρό έξω, θα χρειαστεί σταδιακή ένταξη στο πρόγραμμα της ομάδας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ