Αβδάλας: «Το όνειρό μου είναι να παίξω στο NBA»

Ο Νεοκλής Αβδάλας μίλησε για την εξαιρετική εκκίνηση που έχει κάνει στη σεζόν, αλλά και για το όνειρο του ΝΒΑ.

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά για τον Νεοκλή Αβδάλα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Περιστερίου.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στην ΕΡΤ για το μεγάλο ματς που έκανε απέναντι στον Πανιώνιο, για τις ικανότητές του, το Περιστέρι και φυσικά για το μεγάλο όνειρο του ΝΒΑ.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Νεοκλής Αβδάλας:

Για το παιχνίδι που πραγματοποίησε το ρεκόρ καριέρας του: «Σίγουρα ήταν ένα ματς που μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, ομαδικό. Βγάλαμε ενέργεια. Εγώ πάντα θέλω να ξεκινάω από την άμυνα. Μου βγήκαν πράγματα και επιθετικά. Όταν με εμπιστεύεται και ο προπονητής, μου δίνει περισσότερο χρόνο και μπορώ να κάνω περισσότερα».

Για το όνειρο του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ: «Το όνειρό μου, είναι να παίξω στο NBA, αλλά ως Νεοκλής είναι να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, να βελτιωθώ όσο μπορώ, να αξιοποιήσω το ταλέντο μου και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Για την επιλογή του να παίξει στο Περιστέρι αυτή τη σεζόν: Όλοι οι παίκτες θέλουμε να πετύχουμε. Έχουμε δίψα για νίκες. Έχει χτιστεί ένα πάρα πολύ ωραίο σύνολο με καλούς χαρακτήρες και καλούς παίκτες. Με δουλειά και ταπεινότητα, αν δίνουμε το 100% κάθε μέρα, θα βγει κάτι ωραίο».

Για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός σημαίνει πολλά για εμένα. Πήγα από μικρός εκεί. Ήμουν από τα 13 μου. Είναι πάντα στην καρδιά μου, ο Παναθηναϊκός. Με έχουν βοηθήσει πολύ άνθρωποι. Πήγα κατευθείαν στα βαθιά από την Καλαμάτα στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ήθελα να πάρω όσες περισσότερες εικόνες μπορώ. Ο Παπαπέτρου, μου έκανε εντύπωση από την αρχή και ως χαρακτήρας και ως αθλητής. Με βοήθησε πάρα πολύ όταν ήμουν μικρός».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του: «Σίγουρα πρέπει να βελτιώσω και άλλο το σουτ μου και την ντρίμπλα μου, να φτιάξω. Να χαμηλώνω περισσότερο. Δεν είμαι ο πιο γρήγορος γκαρντ. Πρέπει να μπορώ να κατεβάσω και την μπάλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από