Παπαθεοδώρου: «Θα χρειαστούμε χρόνο, πολύ ποιοτικός παίκτης ο Ερνάντεζ»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νίκη επί του Λαυρίου, ενώ αναφέρθηκε και στον Ερνάντεζ.

Ο Προμηθέας Πάτρας πήρε τη δεύτερή του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Stoiximan GBL, επικρατώντας του Λαυρίου εντός έδρας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στο θετικό αποτέλεσμα που πήραν οι παίκτες του, ενώ στάθηκε και στον νεοαποκτηθέντα Ντέγουαν Ερνάντεζ.

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Ήταν το ζητούμενο για εμάς. Έχουμε μπει σε μία διαδικασία συνεχόμενων αγώνων, με μετακινήσεις, με ταξίδια στην Ευρώπη, οπότε το να κερδίζουμε είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Είμαστε σε διαδικασία εξέλιξης της ομάδας. Κάθε φορά που κερδίζεις σου δίνεται λίγο παραπάνω χρόνος. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας.

Θα χρειαστούμε χρόνο, είναι μία καινούργια ομάδα, με καινούργια χαρακτηριστικά παικτών. Είμαστε χαρούμενοι με το ρόστερ που έχουμε. Ο Χερνάντεζ περιμένουμε να μπει και να μας υποστηρίξει. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα είναι καλύτερα και θα στηρίξει και αυτός την προσπάθεια που κάνουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από