Μέξας: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ – Αξίζουν συγχαρητήρια στην Εθνική ποδοσφαίρου

Ο Κώστας Μέξας μετά την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Προμηθέα αναφέρθηκε στον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ και τις εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Το Λαύριο είδε τον εκπληκτικό Κένι Γουίλιαμς να οδηγεί τον Προμηθέα στη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, γνωρίζοντας την ήττα με 93-84 από τους Πατρινούς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Λαυρίου, Κώστας Μέξας, αφού σχολίασε το αποτέλεσμα θέλησε να εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μπάλντοκ και να δώσει συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου για την κατάθεση ψυχής των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε επίσης: H επιστροφή στο Ρέντη και η έξτρα δουλειά

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε μεγάλο βαθμό έφταιξε η άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη και μας τιμώρησε ο Προμηθέας. Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση σε κάποιες καταστάσεις να λειτουργήσουμε καλύτερα. Το πληρώσαμε αυτό. Έκναν μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά. Κάναμε ένα βήμα μπροστά σήμερα σαν ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να το κρύψουμε αυτό. Δεν τα καταφέραμς συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα.

Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ και να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα του ποδοσφαίρου για αυτές τις 4-5 μέρες. Αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν νομίζω συγκλονιστικό για όλους μας, τους ανθρώπους του αθλητισμού, ήταν μία κατάθεση ψυχής και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από