Χωρίς τον Γουίλιαμς – Γκος απέναντι στον Άρη ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Γουίλιαμς – Γκος απέναντι στον Άρη ο Ολυμπιακός

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος είναι ο ξένος που άφησε εκτός εξάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη.

Συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL με μία πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ΣΕΦ στις 17:15 (ΕΡΤ3) με στόχο να δώσουν συνέχεια στις νίκες, θέλοντας ταυτόχρονα να βρουν χημεία και αυτοματισμούς μέσα από το παιχνίδι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη απέναντι στο Λαύριο (75-93) ενώ ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 59-70 από την ΑΕΚ.

Εκτός εξάδας ξένων για τους Πειραιώτες έμεινε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο από την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις Κάουνας και έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τις επαναληπτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, μιας και έρχεται εβδομάδα με διπλή αγωνιστική, απέναντι σε Αρμάνι και Εφές στην Euroleague.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευτούν με τους Βιλντόζα, Φουρνιέ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Ράιτ στην εξάδα των ξένων τους. Θυμίζουμε πως ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος επέστρεψε κόντρα στη Ζάλγκιρις, δηλώθηκε κανονικά στη λίστα του ελληνικού πρωταθλήματος αντί του Σακίλ ΜακΚίσικ δίχως να χρεωθούν αλλαγή οι ερυθρόλευκοι.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ