Σάκοτα: «Κάποιοι παίκτες είναι πίσω σε ρυθμό ακόμα»

Σάκοτα: «Κάποιοι παίκτες είναι πίσω σε ρυθμό ακόμα»

Ο Ντούσαν Σάκοτα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στην Καρδίτσα, ανέφερε πως κάποιοι παίκτες από την ομάδα του είναι πίσω σε ρυθμό ακόμα.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL πέτυχε η ΑΕΚ, που επικράτησε εύκολα της Καρδίτσας με 96-65.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Ντούσαν Σάκοτα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέφερε πως η ομάδα του βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ σημείωσε ότι η ΑΕΚ έχει καλό ρυθμό παρόλο που κάποιοι παίκτες είναι πίσω ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Το ασύλληπτο ρεκόρ του Τζόκοβιτς και η δικαίωση μιας «βασίλισσας» (vids+pics)

Όσα είπε ο Σάκοτα:

«Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Μπορώ να πω ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε αυτό που θέλαμε, πιέζαμε καλά στην άμυνα, είχαμε ένταση και σωστές ιδέες στην επίθεση. Βρεθήκαμε σε εξαιρετική μέρα, στην αρχή μας δυσκόλεψε η Καρδίτσα με την πιεστική άμυνα της. Αυτό είναι ένα θέμα που θέλω να δουλέψουμε. Είμαστε σε καλό ρυθμό αυτή την στιγμή παρόλο που κάποιοι παίκτες είναι πίσω ακόμα, αλλά προσπαθούμε».

Για το πόσο κοντά είναι στο μπάσκετ που θέλει να παίζει η ομάδα: «Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να χαρούμε τα παιχνίδια όλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ