Ρέινολντς: «Το μάθημά μας είναι να προσέχουμε τις λεπτομέρειες»

Ρέινολντς: «Το μάθημά μας είναι να προσέχουμε τις λεπτομέρειες»

Ο Σαβάρ Ρέινολντς μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία.

Ο ΠΑΟΚ κόντραρε στα ίσα τον Παναθηναϊκός, όμως λύγισε στο φινάλε, με τους Πράσινους να φεύγουν εν τέλει με τη νίκη από την Πυλαία.

Ο Σαβάρ Ρέινολντς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Θεσσαλονικείς, αλλά και για τη συνέχεια,

Οι δηλώσεις του Σαβάρ Ρέινολντς:

Τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα η ομάδα για να κερδίσει: «Κάναμε κάποια λάθη, ο Γκραντ έβαλε μεγάλα σουτ και έδειξε την κλάση του. Το μάθημά μας είναι να προσέχουμε τις λεπτομέρειες αυτές, όπως είπε και ο προπονητής. Έπαιξαν το ρόλο τους».

Για το αν θα άλλαζε κάτι με ένα γεμάτο γήπεδο: «Δεν μπορώ να ξέρω, αν και έχω ακούσει πολλά για το γεμάτο γήπεδο. Νομίζω πως θα είναι τελείως διαφορετικά και ανυπομονώ για αυτό».

Για τη δική του προσαρμογή: «Έχουμε πολύ καλό γκρουπ, υπάρχουν τα πάνω μας και τα κάτω μας. Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας με τον προπονητή. Όσο θα εξελίσσεται η σεζόν θα εξελισσόμαστε και εμείς. Έχουμε τις προοπτικές να κάνουμε κάτι καλό φέτος».

Για το ζητούμενο της σταθερότητας στη δική του απόδοσή: «Σε μία μεγάλη σεζόν, σκαμπανεβάσματα θα έχουμε. Δε με απασχολεί. Στο προηγούμενο δε μπήκαν τα σουτ, σε αυτό πήγαν καλύτερα τα πράγματα. Δουλεύω πολύ, δούλεψα πολύ το καλοκαίρι, συνεχίζω να δουλεύω και τώρα και πιστεύω ότι αυτό θα με οδηγήσει εκεί που θέλω».

Για το ότι δε σούταρε κάποιο τρίποντο: «Ξέρω ότι είμαι καλός σουτέρ στα τρίποντα, απλά όπως ήταν το παιχνίδι, είχα περισσότερους πόντους κοντά στο ζωγραφιστό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ