Βετούλας: «Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς»

Βετούλας: «Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς»

Ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Αμαρουσίου επί του Κολοσσού Ρόδου.

Το Μαρούσι πήρε την πρώτη του νίκη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Basket League, με τον Νίκο Βετούλα να μιλά μετά το παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του, ενώ στάθηκε και στις λίγες αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Βετούλας:

«Σίγουρα, νομίζω δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν τραγική, δεν είχαμε ρυθμό. Ο Κολοσσός είχε επικρατήσει και στις δύο μεριές του παρκέ, έπαιζε πιο δυνατά. Εμείς ήμασταν παθητικοί. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα μας. Φάνηκε πως στην επίθεση βάλαμε 41 πόντους νομίζω, πήγαμε στο αμυντικό ριμπάουντ, κλέψαμε μπάλες και τρέξαμε. Κάναμε πολλά λάθη και χωρίς πίεση από τους χειριστές μας. Χρειαζόμαστε και δεύτερο χειριστή να βοηθήσει τον Έλβαρ.

Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε. Χωρίς rotation στο δεύτερο ημίχρονο, με ελάχιστες αλλαγές. Θα συνεχιστεί αυτό. Αυτή τη στιγμή πρέπει να συνδυάσουμε τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Σε κάποια το έχουμε καταφέρει, σε άλλα δεν έχουμε συνέπεια στην απόδοσή μας. Το βασικό είναι ότι νικήσαμε σήμερα γιατί είχαμε ένα μεγάλο «πρέπει» μπροστά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ