Τι είναι η μαύρη ταινία στο αυτί του Βιλντόζα με την οποία αγωνίστηκε κόντρα στο Λαύριο (vids)

Η ιστορία πίσω από τη μαύρη ταινία που έχει τοποθετηθεί στο αριστερό αυτί του Λούκα Βιλντόζα και πως τον βοηθά στην καθημερινότητά του.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και παρότι δυσκολεύτηκε απέναντι για περίπου τρία δεκάλεπτα απέναντι στο Λαύριο, κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να κάνει το 1-0.

Ένας από τους παίκτες που στηρίχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να πάρουν οι Ερυθρόλευκοι το ροζ φύλλο αγώνα ήταν ο Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντίνος ήρθε από τον πάγκο και έδωσε πολύτιμες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, τόσο από μακριά, όσο και μέσα από τη δημιουργία, ελέγχοντας τον ρυθμό.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση 9 πόντους έχοντας 3/4 τρίποντα, μαζί με 5 ριμπάουντ, αλλά και 5 ασίστ. Δείχνοντας στον Έλληνα τεχνικό πως μπορεί κάλλιστα να στηριχθεί πάνω του στις δύσκολες στιγμές.

Πέραν της εμφάνισής του, ο Βιλντόζα τράβηξε τα βλέμματα και για άλλον έναν λόγο. Για την προστατευτική ταινία που είχε στο αριστερό του αυτί κατά τη διάρκεια του ματς. Ο λόγος που την είχε είναι καθαρά ιατρικός με σκοπό να τον βοηθά.

Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός ταλαιπωρείται από ημικρανίες και πονοκεφάλους εδώ και περίπου δύο χρόνια. Έτσι του έχει τοποθετηθεί στο αυτί ένα ειδικό πίρσινγκ με σκοπό να ελέγχει ουσιαστικά τις χημικές αντιδράσεις τον εγκέφαλό του, ώστε να μειώνει σε βάθος χρόνου τους πονοκεφάλους και να μπορεί να συνεχίζει χωρίς προβλήματα την καθημερινότητά του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από