Καλαϊτζάκης: «Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε την κούραση, τα ταξίδια και τα ματς»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσας, για την εμφάνισή του, αλλά και για την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νικηφόρα το ελληνικό πρωτάθλημα, περνώντας από την έδρα της Καρδίτσας με το τελικό 80-66.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα, για τη δική του απόδοση, αλλά και για το ΟΑΚΑ που θα έχει μια νέα μορφή φέτος.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης:

Για τη νίκη επί της Καρδίτσας: «Είναι ένα πολύ δυνατό το πρωτάθλημα φέτος, η Καρδίτσα έχει πολύ καλούς παίκτες. Ολες οι ομάδες είναι ενισχυμένες και θέλουμε τον ανταγωνισμό. Έχουμε και τη Euroleague, δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε την κούραση, τα ταξίδια και τα ματς. Είμαστε επαγγελματίες όμως και για αυτό πληρωνόμαστε. Ελπίζω να μας δώσει ρεπό αύριο ο κόουτς, γιατί το αξίζουμε. Σήμερα παίξαμε χωρίς τρεις παίκτες, όμως πήραμε τη νίκη. Η Καρδίτσα πάλεψε και θα κάνει μια καλή σεζόν».

Για τη δική του απόδοση: «Δε θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, νιώθω πολύ καλά, κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω τι μου ζητάει ο προπονητής και αυτό προσπαθώ να κάνω είτε ξεκινάω, είτε έρχομαι από τον πάγκο, είτε παίζω 2 λεπτά είτε δεν παίζω. Έχω πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου για να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Έχουμε την Μπάγερν, το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και μετά διπλή εβδομάδα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το ανανεωμένο ΟΑΚΑ: «Ανυπομονούμε να πάμε στο ΟΑΚΑ. Οι περισσότεροι δεν το έχουμε δει από κοντά και δεν έχουμε πάει ακόμα αν και είμαστε κάθε μέρα στα βοηθητικά. Εγώ προσωπικά θα το δω την Πέμπτη και θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία σε ένα νέο γήπεδο, sold out για ακόμη μία φορά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από