Παπαθεοδώρου: «Κάνουμε rebuilding εν μέσω παιχνιδιών»

Παπαθεοδώρου: «Κάνουμε rebuilding εν μέσω παιχνιδιών»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νίκη επί του Αμαρουσίου, τονίζοντας πως η ομάδα του βρίσκεται σε κατάσταση rebuilding εν μέσω παιχνιδιών.

Ο Προμηθέας άρχισε με το… δεξί την πορεία του στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα επικρατώντας του Αμαρουσίου εκτός έδρας με 84-80.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά την αναμέτρηση τονίζοντας πως ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ενώ ξεκαθάρισε πως οι Πατρινοί βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση rebuilding και μάλιστα εν μέσω παιχνιδιών.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Λειτουργήσαμε αρκετά καλά στην επίθεσή μας για μεγάλο διάστημα και ταυτόχρονα ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιο συμπαγείς αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε καλύτερα στο 1 εναντίον 1, ελέγξαμε κάποια κομμάτια δημιουργίας του Αμαρουσίου και πήραμε μία σημαντική νίκη.

Για μία προπόνηση που έκανε ο Ουόκερ ήταν καλός, έδειξε την προσωπικότητά του και την ποιότητά του. Ο Καραγιαννίδης είναι ο βασικός μας σέντερ αυτή τη στιγμή, παίρνει τις ευκαιρίες του και μας δικαιώνει με τις εμφανίσεις του. Αλλά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη προσπάθεια.

Είμαστε σε φάση ανασυγκρότησης, κάνουμε rebuilding εν μέσω παιχνιδιών το οποίο δεν είναι εύκολο και θα χρειαστούμε λίγο χρόνο παραπάνω από αυτό που περιμέναμε για να είμαστε όπως πρέπει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ