Καστρίτης: «Μας έλειπε η σωστή απόφαση – Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη όταν κρινόταν το παιχνίδι»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

H AEK επιβλήθηκε του Άρη με 70-59 στην πρεμιέρα της Basket League με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει παράπονα από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως έλειπε η σωστή απόφαση στο φινάλε για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Άρης παίζει με πίστη και ξέρει τη θέλει.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ γιατί όταν κρινόταν το παιχνίδι στο τέλος ήταν καλύτερη. Στο 2ο ημίχρονο εμείς φανήκαμε ίσως κουρασμένοι, αλλά αμυντικά και επιθετικά δεν πήραμε τις αποφάσεις που έπρεπε. Αν και αμυντικά το ματς είχε πάει όπως θέλαμε στο 1ο ημίχρονο, δεν παίξαμε έξυπνα στη συνέχεια. Η ΑΕΚ πήγαινε στους 5-7 πόντους, ήμασταν κοντά, αλλά η σωστή απόφαση έλειπε. Με την εμπειρία της η ΑΕΚ διάβασε καταστάσεις , πήρε το μομέντουμ και κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος.

Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη, νιώθουμε βάρος στις πλάτες μας παιχνίδι με παιχνίδι. Και αυτό δεν μας αφήνει να διαχειριστούμε την επόμενη αναμέτρηση. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ, τους στηρίζουμε, ο κόσμος ήταν εδώ ξανά και τον ευχαριστούμε. Ελπίζουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Για τα λάθη της ομάδας: «Κάποια στιγμή στο ματς φαίνεται να χάνουμε σε αυτοπεποίθηση και συνοχή. Πρέπει να μένουμε ενωμένοι, να παίζουμε με πίστη και να ξέρουμε τι θέλουμε. Ίσως λόγω πνευματικής κόπωσης… Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ στις άλλες ομάδες.

Μέσα από τα παιχνίδια και την εμπειρία θα αλλάξουν πράγματα. Με την Τουρκ δείξαμε βελτίωση, σήμερα είχαμε σκαμπανεβάσματα. Ό,τι μας συμβαίνει, τα παιδιά στεναχωριούνται και απογοητεύονται. Είναι πολύ καλοί παίκτες, έχουν καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Αυτά όμως πρέπει να αυξηθούν και αν γίνει έτσι θα προχωρήσουμε. Πρέπει να παίζουμε σωστά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από