Λιμνιάτης: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, γιατί πραγματικά μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Λιμνιάτης: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, γιατί πραγματικά μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ο Γιώργος Λιμνιάτης δήλωσε πως άπαντες στο Περιστέρι είναι στεναχωρημένοι γιατί πίστεψαν πως μπορούν να κερδίσουν.

Το Περιστέρι ηττήθηκε με 79-74 από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε από τον τελικό του Σούπερ Καπ που γίνεται στην Ρόδο. Ο Γιώργος Λιμνιάτης δήλωσε πως όλοι στην ομάδα του Περιστερίου είναι στεναχωρημένοι γιατί πίστευαν πως μπορούν να νικήσουν και να προκριθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος: «Χαιρέκακα άτομα οι Αγγελόπουλοι, ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου»

«Είναι μία εντελώς καινούργια περίοδος για το Περιστέρι. Αυτό που πρέπει να χτίσουμε είναι το πνεύμα του νικητή, ότι ακόμα και στα παιχνίδια που αντιμετωπίζουμε πολύ καλές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, θα πάμε να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, πραγματικά μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε χάσει πολλές φορές τη φάση του αμυντικού ριμπάουντ. Γενικότερα είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την εικόνα που είχαμε. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν αυτοπεποίθηση, για να καταλάβουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα».

Για το ματς με τον Άρη και τον χρόνο συμμετοχής των νέων παιδιών: «Σήμερα ο Βαγγέλης (σ.σ. Ζούγρης) με τον Νεοκλή (σ.σ. Αβδάλα) έπαιξαν 13 λεπτά, πρέπει να τους υποστηρίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε τον χρόνο, γιατί έχουμε την Τετάρτη ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σερβία. Το πνεύμα της ομάδας είναι να δώσουμε χρόνο στους νέους. Και επειδή διάβασα διάφορα σχόλια και θέλω να γίνω πιο κατανοητός, οι νέοι που εγώ είπα ότι θέλουμε να τους δώσουμε χρόνο το αξίζουν.

Όταν δίνεις κάποιο πράγμα σε κάποιον χαριστικά, δεν μπορεί να το εκτιμήσει.Τα δικά μας παιδιά το έχουν κερδίσει μόνα τους, δεν είναι καμία χαριστική πρόθεση, ώστε να τους δώσουμε χρόνο για να τους βοηθήσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ