Καλαϊτζάκης: «Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης – Ξέρω τι μπορώ να κάνω»

Καλαϊτζάκης: «Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης – Ξέρω τι μπορώ να κάνω»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε μετά το τέλος του ημιτελικού του Σούπερ Καπ και ανέφερε πως ξέρει τι μπορεί να δώσει στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Το εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ στη Ρόδο έκλεισε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 81-68 του Άρη στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε μετά το παιχνίδι για την ομάδα του, ενώ ανέφερε πως ξέρει τι μπορεί να κάνει και τι προσφέρει στον Παναθηναϊκό, όσο βρίσκεται στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης: Σύνθημα αντεπίθεσης στο Ρέντη – Η κουβέντα στα αποδυτήρια, η πίστη στην ομάδα και το άμεσο ζητούμενο

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καλαϊτζάκης:

«Δεν κάναμε την προετοιμασία που θα θέλαμε. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, στη Σλοβενία ήμασταν 8-9 παίκτες. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κάνει μια προπόνηση όλοι μαζί. Τώρα μπαίνουν κάποια παιδιά. Ο Λορέντζο αρχίζει να νιώθει καλύτερα αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τον έχουμε εδώ.

Γνωρίζουμε τη φιλοσοφία του προπονητή. Είναι δική μας δουλειά να δώσουμε να καταλάβουν τα τρία καινούργια παιδιά τη δουλειά που κάνουμε. Όλοι ξέρουμε τι φέρνουν και οι τρεις. Ο Λορέντζο είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρωλίγκα τόσα χρόνια.

O Τσέντι και ο Ομέρ έχουν εμπειρία από το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσουν. Ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν και είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε και από τους τρεις τον καλύτερο τους εαυτό για τη νέα χρονιά.

Ξέρω τι πρέπει να κάνω, τι μπορώ να κάνω. Ό,τι μού ζητάει ο προπονητής το κάνω στο παρκέ, χωρίς κανένα άγχος, κερδίζουμε και είμαστε χαρούμενοι. Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, έχω πολύ καλούς συμπαίκτες, πολύ καλούς προπονητές, με στηρίζουν όλοι και μπαίνω, κάνω αυτό που ξέρω να κάνω και βοηθάω την ομάδα μου.

Αύριο ο πρώτος στόχος της χρονιάς, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα έρθουμε αύριο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ