ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Live Streaming

Ολυμπιακός και Περιστέρι διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ (20:45) με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Με στόχο να τα… σαρώσει όλα μπαίνει ο Ολυμπιακός την φετινή σεζόν. Σε μια χρονιά ορόσημο για το σύλλογο (τον Μάρτιο συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής) οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν τα «ηνία» από τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό και να γίνουν το απόλυτο «αφεντικό» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άλλωστε αυτό δείχνουν και οι μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών. Βεζένκοφ, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, και Έβανς έπιασαν λιμάνι και υπόσχονται να ανεβάσουν κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας. «Προσπαθούμε να χτίσουμε συνήθειες, να βάλουμε την φιλοσοφία μας στην ομάδα έχοντας νέα και παλιά πρόσωπα. Από την προετοιμασία λείπουν οι βασικοί μας σέντερ. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να προβληματίζεσαι κάθε μέρα, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά.

Για μένα αυτή τη στιγμή, έχουμε 4 τραυματίες από τους εννιά ξένους που διαθέτουμε. Οπότε οι έξι είναι οι επόμενοι. Στη συνέχεια θα είναι πραγματικά δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις προσθαφαιρέσεις. Ποιον βάζουμε και ποιον αφαιρούμε από τη λίγκα. Να κρατήσουμε το κίνητρο όλων ζωντανο. Θα πρέπει να κάνω ένα rotation. Tώρα είναι εύκολο λόγω τραυματισμών, μέσα στη σεζόν θα είναι δύσκολο», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα. Εκτός για τους ερυθρόλευκους οι τραυματίες, Φαλ, Μιλουτίνοφ και Έβανς.

Από την άλλη πλευρά το Περιστέρι μπαίνει σε μια νέα εποχή, με τον Γιώργο Λιμνιάτη να αντικαθιστά τον Βασίλη Σπανούλη στην τεχνική ηγεσία. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων συμμετέχει στο Σούπερ Καπ για δεύτερη φορά μετά το 2020. Προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό, ωστόσο σίγουρα παραμένει μια από τις πιο αξιομαχες ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ. «Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και κάθε επιτυχία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κανέναν προβληματισμό. Έχω μια μόνο ανησυχία. Όπως είπε ο Βασίλης είμαστε μια ομάδα με καινούργιο προπονητικό σταφ, καινούργιους παίκτες. Μόνο τρία παιδιά έμειναν από τη περσινή ομάδα. Η ανησυχία μου είναι να έχω δικαιωθεί στο τέλος τη χρονιάς με το πλάνο που φτιάξαμε με τη διοίκηση, αναφορικά με το είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει μόλις πέντε ξένους. Αυτό ήταν επιλογή μας.

Είμαστε η ομάδα που μέχρι στιγμής στα φιλικά έχει χρησιμοποιήσει τρία παιδιά όπως ο Ετεοκλής Αβδάλας, ο Βαγγέλης ο Ζούγγρης και ο Σταυρακόπουλος και είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι που αποτελεί επιθυμία μας. Η ανησυχία μου είναι αυτό το πλάνο να πετύχει», ήταν τα όσα ανέφερε ο προπονητής του Περιστερίου, Γιώργος Λιμνιάτης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ