Αυτές είναι οι νέες φανέλες της ΑΕΚ (pics)

Σε εκδήλωση στη «Sunel Arena» η ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τις τέσσερις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Τις φανέλες της νέας σεζόν παρουσίασε η ΚΑΕ ΑΕΚ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (26/9) στη «Sunel Arena». Παράλληλα, η Ένωση ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μεγάλο χορηγό της ομάδας.

H AEK μαζί με την Macron δημιούργησε τέσσερις εντυπωσιακές εμφανίσεις, με έντονο το στοιχείο του δικέφαλου αετού. Για τη Basket League θα υπάρχει κίτρινη με μαύρες λεπτομέρειες και τον δικέφαλο αετό να κλέβει την παράσταση. Αντίστοιχα θα υπάρχει και η μάυρη με κίτρινες λεπτομέρεις και επίσης δικέφαλο αετό. Για το BCL η πρώτη θα είναι κίτρινη με μαύρες λεπτομέρεις και η δεύτερη μαύρη με κίτρινες λεπτομέρειες. Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Χάντερ Χέιλ, Δημήτρης Φλιώνης και Γιάννης Κουζέλογλου παρουσίασαν τις φανέλες.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στην Τουρκία με Αταμάν: Μεγάλες αντιδράσεις, πολύωρες συναντήσεις και όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στην εθνική

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τον μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Είμαστε στην τέταρτη σεζόν συνεργασίας στην Ελλάδα. Η εταιρεία εξελίχθηκε στην Ελλάδα. Άλλος ένας χορηγός δημιουργεί μακροχρόνια σχέση με την ΑΕΚ και μοιράζονται τα ίδια οράματα και ιδανικά μένουν για καιρό. Έχουμε υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια ατελείωτες κοινωνικές δράσεις. Στο κομμάτι εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχουμε κάνει τα μέγιστα. Ελπίζω αυτή η σεζόν να συνδυαστεί με έναν τίτλο που είναι το μόνο που λείπει από την συνεργασία μας».

Ο Ντράγκαν Σάκοτα είπε από την πλευρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω την Betsson είναι χαρά να έχεις έναν δυνατό χορηγό δίπλα σου. Εμείς που είμαστε στο χώρο ξέρουμε ότι χωρίς δυνατό χορηγό, δυνατό πρόεδρο, αλλά και κόσμο δεν θα πετύχεις. Μιλάω κάθε μέρα με τον Μάκη και ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλες δραστηριότητες και συνεργασίες με άλλους χορηγούς. Αυτές οι επιτυχίες θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, έστω και τελευταία στιγμή. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Ο κάθε προπονητής θα πει ότι θέλει υπομονή. Η ομάδα θέλει πίστωση χρόνου. Όλοι μαζί μιλάμε κάθε μέρα.

Θέλουμε επιτυχίες. Αυτό απαιτεί χρόνο γι αυτό μας λείπει κάτι στο παζλ, που είναι ο κόσμος. Έχουμε κάνει αρκετά. Έχουμε λογικούς στόχους. Τα όνειρά μας είναι για τα επόμενα χρόνια και είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στο τέλος. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να μην είναι μόνο σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πριν 23 χρόνια που ήρθα πρώτη φορά εδώ και θεωρώ πως είμαι ένας από τον κόσμο της ΑΕΚ, δεν χρειάζεται να πάω στο YouTube να δω τον κόσμο. Να δω στήριξη ακόμα και όταν η ομάδα δεν πάει καλά. Έχουμε νεανική ομάδα, έχουμε διαλέξει και καλούς έμπειρους παίκτες. Θέλουμε στήριξη του κόσμου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από