Στον Άρη ο Κλέι με συμβόλαιο δύο μηνών

Στον Άρη ο Κλέι με συμβόλαιο δύο μηνών

Την απόκτηση του 23 χρονου φόργουορντ, Ντόνοβαν Κλέι για 2 μήνες ανακοίνωσε ο Άρης το μεσημέρι της Τετάρτης (25/9).

Την απόκτηση του Ντόνοβαν Κλέι γνωστοποίησε επίσημα σήμερα ο Άρης. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος συμμετείχε -έχοντας βοηθητικό ρόλο- στην προετοιμασία της ομάδας από το ξεκίνημά της, με δεδομένο τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τους «κιτρινόμαυρους», αποφασίστηκε να δεσμευτεί με δίμηνο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Κλέι, υπενθυμίζεται, ταξίδεψε κανονικά την Τρίτη (24/9), με την αποστολή του Άρη από τη Θεσσαλονίκη για την Ιταλία και υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Καστρίτη για την αποψινή αναμέτρηση που έχει να δώσει το σύνολο του Έλληνα τεχνικού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του EuroCup, απέναντι στη Βενέτσια.

Διαβάστε επίσης: Όταν σου δίνει… λεμόνια

Για την ένταξή του στο ρόστερ οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν:

«Η ΚΑΕ Άρης Midea ανακοινώνει την απόκτηση του Ντόνοβαν Κλέι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο μηνών με την ομάδα μας.

Ο Ντόνοβαν Κλέι είναι γεννηθείς στα 29 Ιανουαρίου του 2001 και με ύψος 2.00μ. αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Ο 23χρονος Αμερικανός βρίσκεται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στην ομάδα και θα την ενισχύσει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Κλέι ξεκίνησε την κολεγιακή καριέρα του το 2019 στους Valparaiso Beacons, όπου είχε 9.4 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 10.1 και 5.5 ριμπάουντ (μαζί με 2.3 ασίστ) στις δύο πρώτες σεζόν του, αντίστοιχα.

Το 2021 μεταγράφηκε στο Missouri State. Σε 34 αγώνες μέτρησε 8.4 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ. Το 2022-23 είχε 11.9 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ, ενώ στην τελευταία κολεγιακή χρονιά του, το 2023-24, μέτρησε 12.8 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ