Παπανικολάου: «Το καλοκαίρι ενισχυθήκαμε σημαντικά – Να παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις»

Παπανικολάου: «Το καλοκαίρι ενισχυθήκαμε σημαντικά – Να παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις»

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή μας πορεία» δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου, στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο ΕΣΑΚΕ ετοίμασε ένα αφιέρωμα όπου παρουσιάζει τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, με τον Κώστα Παπανικολάου να μιλά ως αρχηγός του Ολυμπιακού.

Η διοργανώτρια αρχή φιλοξένησε και δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ, που μίλησε για την ενίσχυση των Πειραιωτών αλλά και για όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πάει για μεγάλες εκπλήξεις στη Λιόν ο «Μεντί»

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

«Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Για εμάς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από το να παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος.

Το καλοκαίρι που πέρασε ενισχυθήκαμε σημαντικά, με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας και είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή μας πορεία. Είναι δεδομένο πως όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς θα χρειαστούμε χρόνο και πολλή δουλειά για να βγάλουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό.

Ωστόσο, ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που στην πραγματικότητα δεν διαθέτουμε, καθώς σε λίγες μέρες θα παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αν και αντιμετωπίζουμε πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη κούπα»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ