Χωρίς Σλούκα, Μπράουν και Αντετοκούνμπο στην Πόλη ο Παναθηναϊκός – Τι σημαίνει για το Σούπερ Καπ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην Κωνσταντινούπολη όπου θα δώσει τα δύο τελευταία του φιλικά πριν από το Σούπερ Καπ κόντρα σε Γαλατάσαραϊ και Εφές. Με απουσίες η αποστολή.

Στην Τουρκία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός που θα δώσει τα δύο τελευταία του φιλικά πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στην Κωνσταντινούπολη τις Γαλατάσαραϊ (24/9) και Εφές (25/9). Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα απουσιάσει 3 βδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Η απόλυτη σύγκριση των 5 πρώτων αγωνιστικών: Τι είχαν κάνει πέρσι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός…

Επίσης απουσιάζει και ο Κώστας Σλούκας, που θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο με την κατάσταση να μην είναι ανησυχητική, και τον Λορένζο Μπράουν, που συνεχίζει τις θεραπείες για την φλεγμονή που τον ταλαιπωρεί στο πόδι του.

Ο Παναθηναϊκός την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι και την Τετάρτη την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, πριν αναχωρήσει από την Τουρκία με προορισμό την Ρόδο όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, το Σούπερ Καπ.

Υπενθυμίζουμε πως αυτό θα διεξαχθεί το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από