Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό: Εκτός Σούπερ Καπ ο Αντετοκούνμπο – Τι ισχύει με Σλούκα

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αμέσως μόλις επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αναγκάζεται να μείνει και πάλι εκτός για τρεις εβδομάδες, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αντίχειρα του χεριού. Πρόβλημα και για τον Σλούκα.

Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό ενόψει του Σούπερ Καπ που θα γίνει στην Ρόδο την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο λίγο μετά την επάνοδό του στα γήπεδα θα αναγκαστεί εκ νέου να μείνει στα πιτς.

Εκτός από εκείνον μαγνητική θα κάνει ο Κώστας Σλούκας που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν έπαιξε εχθές στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στο Καλλιμάρμαρο απέναντι στην Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η απουσία του Μασούρα «πληγώνει» τον Ολυμπιακό… (vids)

Ο σέντερ των πράσινων αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αντίχειρα του χεριού του και αναμένεται να απουσιάσει για τις επόμενες 3 βδομάδες, χάνοντας το Σούπερ Καπ στη Ρόδο, αλλά και τις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague και της Stoiximan Greek Basketball League.

Έτσι ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει μόλις έναν διαθέσιμο σέντερ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ομέρ Γιούρτσεβεν. Ο Λεσόρ αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα.

Εκτός αποστολής για τα φιλικά στην Τουρκία έμεινε επίσης και ο Λορέντζο Μπράουν.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από