Παναθηναϊκός: Οι τρεις σερί ήττες, οι απουσίες και τα ερωτηματικά για το Σούπερ Καπ

Παναθηναϊκός: Οι τρεις σερί ήττες, οι απουσίες και τα ερωτηματικά για το Σούπερ Καπ

Τα ερωτηματικά για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τα προβλήματα τραυματισμών, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Σούπερ Καπ και τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για την έναρξη της νέας σεζόν, αφήνοντας πίσω πλέον τη χθεσινή γιορτή στο Καλλιμάρμαρο και το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν γνώρισε την ήττα από την Παρτιζάν το βράδυ του Σαββάτου με 75-64, την τρίτη συνεχόμενη στα φιλικά του φετινού καλοκαιριού, ενώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τους αγώνες του Σούπερ Καπ οι «Πράσινοι» παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η απουσία του Μασούρα «πληγώνει» τον Ολυμπιακό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τους Σέρβους χωρίς τους Λεσόρ, Μπράουν και Καλαϊτζάκη, ενώ γενικά δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί πλήρης σε κάποιο από τα φιλικά.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Λεσόρ υποφέρει από διάστρεμμα α’ βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρος ποδός. Ο Έλληνας παίκτης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά από το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρος ο χρόνος που θα χρειαστούν οι τραυματίες για να επιστρέψουν και αν ο Εργκίν Αταμάν θα τους χρησιμοποιήσει στο τουρνουά της Ρόδου ή θα επιλέξει να τους προστατέψει ενόψει της συνέχειας.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη το Σάββατο 28/09 ενώ την Κυριακή θα παλέψει -κατά πάσα πιθανότητα- με τον Ολυμπιακό για την πρώτη κούπα της σεζόν.

Τα φιλικά του Παναθηναϊκού:

Τσεντεβίτα Ολίμπια – Παναθηναϊκός 76-81
Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 83-72
Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου 86-69
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 75-88
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 73-81
Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 64-75
Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 24/09
Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός 25/09

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ