Παναθηναϊκός – Μακάμπι 73-81: Έχασαν ξανά από τη Μακάμπι οι «Πράσινοι»

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 73-81: Έχασαν ξανά από τη Μακάμπι οι «Πράσινοι»

Νέα φιλική ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ γνώρισε ο Παναθηναϊκός, σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες, μετά από αυτήν προ ημερών στην Κύπρο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό της Γλυφάδας και ηττήθηκε με 81-73 από τους Ισραηλινούς.

Μετά από την ήττα πριν από λίγες ημέρες στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε σήμερα το ροζ φύλλο αγώνα, μία ημέρα πριν από την έναρξη του «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Σπάρταλης: Ποιος είναι ο 18χρονος που «έδεσε» ο Ολυμπιακός (pics, vid)

Από την αναμέτρηση απουσίασαν ο Ματίας Λεσόρ (διάστρεμμα πρώτου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημικη), ο Λορέντζο Μπράουν (έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρου ποδός) και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση με 11 πόντους (5/5 δίποντα) και 6 ριμπάουντ.

Διψήφιοι για τον Παναθηναϊκό και οι Τσεντί Οσμάν με 13π., Ντίνος Μήτογλου (12π., 6 ριμπ.) και Κέντρικ Ναν με 13π., με τον Αμερικανό ωστόσο να είναι αρκετά άστοχος, έχοντας 4 εύστοχα σουτ σε 14 προσπάθειες.

Για την ομάδα του Όντεντ Κάτας πρωταγωνιστές ήταν οι Ρόμαν Σόρκιν (11π., 6ρ.), Λέβι Ράντολφ (9π., 6ρ.) και Ρόκας Γιοκουμπάιτις (7π., 5ασ.).

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 36-36, 57-60, 73-81

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ