Η νέα ατάκα του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα για Πετρούσεφ

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε ξανά για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και για το μέλλον του Σέρβου φόργουορντ.

Οριστικά τέλος φαίνεται πως μπαίνει και από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα στο θέμα του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε ξανά στον Σέρβο φόργουορντ του Ολυμπιακού, που είχε συνδεθεί στενά το καλοκαίρι με την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: «Σάμπα στο Λιμάνι»: Ο Ζιοβάνι και ο Ροντινέι που… έρχεται (vids)

Πλέον και ο ίδιος παραδέχθηκε πως η… σαπουνόπερα, όπως τη χαρακτήρισε, τελείωσε και πως ο Πετρούσεφ θα συνεχίσει να είναι στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε στον Ολυμπιακό είχαν ξεκαθαρίσει, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ, πως ο Σέρβος θα παρέμενε στο ρόστερ, μιας και μπορεί να καλύψει και τη θέση του σέντερ πέρα από του πάουερ φόργουορντ.

Συγκεκριμένα ο Τσόβιτς είπε:

«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ολοκληρώσει το ρόστερ με 16 παίκτες για την ώρα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να υπάρξουν αποχωρήσεις και αφίξεις, κάτι που δεν έχουμε στα σχέδιά μας αυτή τη στιγμή και με αυτό τελειώνω τη σαπουνόπερα με τον Πετρούσεβ και τον Τζούρισιτς, που βρίσκεται στην Αμερική. Ο Πετρούσεβ είναι παίκτης του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από