Oλυμπιακός: Το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) η αναχώρηση για Παλέρμο

Oλυμπιακός: Το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) η αναχώρηση για Παλέρμο

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) από το «Ελ. Βενιζέλο» για το Παλέρμο για την φιλική αναμέτρηση με την Τραπάνι (22/9), στις 22:00.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σιγά σιγά την προετοιμασία του για το νέα σεζόν, με τους Πειραιώτες να έχουν να δώσουν ακόμα ένα τελευταίο φιλικό, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής (20/09, 19:40) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με σκοπό να αναχωρήσει για το Παλέρμο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τραπάνι Σαρκς σε φιλική αναμέτρηση την Κυριακή (22/9).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός στον Ρέντη παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες είχαν προγραμματίσει δύο φιλικά στην γείτονα χώρα, απέναντι στην Τραπάνι Σαρκς, όμως τελικά θα δώσουν μόνο ένα εξ αυτών, κάτι που ζήτησε η ίδια η ιταλική ομάδα κι έγινε δεκτό από τον Ολυμπιακό.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τις φιλικές αναμετρήσεις του, στρέφοντας στη συνέχεια την προσοχή στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, στο Super Cup της Ρόδου το διήμερο 28 με 29 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ