Ο Ντεουάν Ερνάντες είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη θέση «5» (vids)

Η τελευταία εκκρεμότητα στο ρόστερ της ΑΕΚ φαίνεται πως κλείνει, με τον Ντεουάν Ερντάντες να είναι μία ανάσα από την Ένωση για τη θέση του βασικού σέντερ.

Έτοιμη να κλείσει το ρόστερ της φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ που βρήκε τον εκλεκτό της για τη θέση «5». Ο λόγος για τον Ντεουάν Ερνάντες στον οποίο κατέληξε αφού δεν μπορούσε να περιμένει άλλο τον Κουάν Γκρέι που ήταν εδώ και καιρό ο πρώτος στόχος του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο 27χρονος Αμερικανός (2,08μ.) έχει ρίζες από το Τρίνινταντ & Τομπάγκο και από τις Ονδούρες και το 2019 επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του draft στο Ν.59 από τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου μεταπήδησε στη θυγατρική ομάδα του Τορόντο.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ και αποθεώθηκε (pics & vid)

Ο Ερναντέζ διαθέτει και ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς την σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ και σε επτά παιχνίδια είχε μέσο όρο 7,3 πόντους και 4,3 ριμπάουντ. Τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και τελευταία του ομάδα ήταν το 2022 στο Πουέρτο Ρίκο, όπου είχε 14,2 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 1,2 τάπες ανά αγώνα.

Ο Ερνάντες έχει τα στοιχεία που αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι» και δείχνει να έχει αφήσει πλέον πίσω του τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν. Τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα ώστε να τελειώσει με τα διαδικαστικά και να τεθεί στη διάθεση του Σάκοτα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από