Μαύρος: «Ευχαριστώ την ΚΑΕ ΑΕΚ για την βράβευση, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με επιτυχίες» (vid)

Μαύρος: «Ευχαριστώ την ΚΑΕ ΑΕΚ για την βράβευση, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με επιτυχίες» (vid)

Ο Θωμάς Μαύρος έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα στην ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία θα τον βραβεύσει πριν από το τζάμπολ στο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε (17/9, 19:30).

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει τον Θωμά Μαύρο στο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε την Τρίτη (17/9, 19:30). Η Ένωση θα βραβεύσει σημαντικά πρόσωπα για την κιτρινόμαυρη οικογένεια πριν από το τζάμπολ του αγώνα και ειδικότερα στη συμβολική ώρα για το έτος ίδρυσης της ομάδας, στις 19:24.

Ο Θωμάς Μαύρος έστειλε το δικό του, ευχαριστήριο μήνυμα στη διοίκηση και στον Μάκη Αγγελόπουλο και εξέφρασε τις ευχές του για το σύνολο του Ντράγκαν Σάκοτα ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Το πήρε απόφαση ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ»

Το μήνυμα του Θωμά Μαύρου:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και ειδικότερα τον φίλο, τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο για την τιμητική, αυτή, βράβευση που θα μού γίνει και εύχομαι στην ομάδα, στον κόουτς, στον υπέροχο κόουτς, στον εξαιρετικό κύριο Σάκοτα και στους πολύ καλούς παίκτες κάθε στόχος που έχει τεθεί φέτος να υλοποιηθεί. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή την προσπάθεια όλης της ομάδας της ΚΑΕ ΑΕΚ θα τη στηρίξει ο μοναδικός κόσμος της ΑΕΚ, για να μπορέσει να συμβάλει, όπως συνέβαλε πάντοτε και στο ποδόσφαιρο και παντού, για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι. Καλή χρονιά σε όλους και η ΑΕΚάρα μας, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με χαρές και επιτυχίες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ