Ενθουσιασμένος με τον Γουίλιαν ο Μεντιλίμπαρ

Ενθουσιασμένος με τον Γουίλιαν ο Μεντιλίμπαρ

Οι πρώτες προπονήσεις του Γουίλιαν και ο ενθουσιασμός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Δύο σπουδαίες μεταγραφές πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να δυναμώνουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή με τις προσθήκες των Γούλιαν και Ολιβέιρα.

Δύο παίκτες κορυφαίου επιπέδου, που εκτοξεύουν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Δύο ποιοτικοί παίκτες, με εμπειρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα, που αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν τον πειραϊκό σύλλογο να πετύχει τους στόχους του, εντός και εκτός συνόρων.

Διαβάστε επίσης: Ο επικός διάλογος Φουρνιέ – Φαλ και ο μεγάλος στόχος

Ο Γουιλίαν προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την Φούλαμ και έχοντας γράψει ιστορία στο βρετανικό ποδόσφαιρο φορώντας με τις φανέλες των Τσέλσι και Άρσεναλ, ενώ ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήταν για πολλά χρόνια ένας από τους καλύτερους παίκτες των Πόρτο και Ρόμα, όπου αγωνίστηκε πριν μετακομίσει στην γειτονική Τουρκία για χάρη της Γαλατάσαραι.

Προσθήκες που κάνουν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση, που θα έχει στη διάθεσή του δύο ακόμα σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ο Γουλιαν, μάλιστα, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, με τη δουλειά και τη συμπεριφορά του στον Ρέντη.

Ο Βραζιλιάνος, που αποκτήθηκε νωρίτερα από τον Ολιβέιρα και έχει ήδη κάνει κάποιες προπονήσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ξεδιπλώνει στον Ρέντη το σπουδαίο ταλέντο του και δείχνει συνεχώς τη δίψα του για να αγωνιστεί και να βοηθήσει τους Πειραιώτες.

Ο Μεντιλίμπαρ μιλάει σε όλους με τα καλύτερα λόγια για τον Λατινοαμερικάνο σούπερ σταρ, τόσο για την αγωνιστική του αξία όσο και για τη διάθεση που δείχνει στον Ρέντη, με τον Ισπανό προπονητή να είναι ενθουσιασμένος με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού άλλωστε γνωρίζει ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, που έχει 70 συμμετοχές με την Βραζιλία και επί σειρά ετών έκανε «μαγικά» πράγματα στην Premier League αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Τσέλσι, Άρσεναλ και Φούλαμ.

Ο Γουίλιαν έχει παίξει 70 φορές με την Σελεσάο, ενώ είχε 339 συμμετοχές και 63 γκολ με την Τσέλσι, 37 συμμετοχές και 1 γκολ με την Άρσεναλ και 67 συμμετοχές και 10 γκολ με την Φούλαμ. Στην καριέρα του είχε αγωνιστεί επίσης στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (221 συμμετοχές – 37 γκολ) και στη Βραζιλία με την Κορίνθιανς (65 συμμετοχές – 3 γκολ).

Ο Μεντιλίμπαρ πιστεύει πολύ στον Λατινοαμερικάνο αστέρα, ο οποίος μετράει πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μια μεταγραφή που μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ολοκληρώσει στην Ελλάδα, με τους Πειραιώτες να ντύνουν στα ερυθρόλευκα έναν σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ