ΠΑΟΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Βαγγέλης Μαργαρίτης

ΠΑΟΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Βαγγέλης Μαργαρίτης

Νέο πόστο για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ, αφού μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανέλαβε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Δικέφαλο του Βορρά

Δεν έμεινε πολύ ώρα μακριά από τον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. 

Ο Έλληνας παλαίμαχος άσος λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή του πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, ανακοινώθηκε ως νέος τεχνικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ΚΑΕ, παραμένοντας στην ομάδα που υπηρέτησε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού: Η λήξη της προθεσμίας και το νοικοκυριό του Μέντι

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας.

Έχοντας ολοκληρώσει μία σπουδαία καριέρα, με αψεγάδιαστη παρουσία εντός και εκτός παρκέ, στα 24 χρόνια που υπηρέτησε το μπάσκετ και στα 11 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κάνει άμεσα το επόμενο βήμα.

Χρειάστηκαν μόνο δύο συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάση Χατζόπουλο για να οδηγηθούν από κοινού στην απόφαση της παραμονής του Μαργαρίτη στην ομάδα μας και την συνεισφορά του πλέον από μία άλλη θέση.

Το κοινό όραμα και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ, η κοινή επιθυμία για ουσιαστική προσφορά και συμμετοχή στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, είχαν ένα απόλυτα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Να ξεκινήσει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τη νέα σελίδα της καριέρας του από τον ΠΑΟΚ.

Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα «αρχηγέ». Είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία σου μόνο ευεργετικά αποτελέσματα θα έχει για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ