Όταν Νικς και Λέικερς μίλησαν για την ανταλλαγή του Φουρνιέ με τον Ναν και τον Μπέβερλι (pic+vids)

Όταν Νικς και Λέικερς μίλησαν για την ανταλλαγή του Φουρνιέ με τον Ναν και τον Μπέβερλι (pic+vids)

Τον Δεκέμβριο του 2022 οι δύο ομάδες συζήτησαν για ανταλλαγή του Φουρνιέ με τους Ναν και Μπέβερλι, αλλά τελικά το trade δεν ολοκληρώθηκε.

«Σεισμό» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ προκάλεσε ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, με τον πολύπειρο Γάλλο σούπερ σταρ να αφήνει τον μαγικό κόσμο του NBA, όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και να επιστρέφει στην Ευρώπη για χάρη των Πειραιωτών.

Ο Εβάν Φουρνιέ το 2012 μετακόμισε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τους Ντένβερ Νάγκετς, στους οποίους παρέμεινε έως το 2014. Στη συνέχεια έπαιξε για μια επταετία στους Ορλάντο Μάτζικ (2014-2021), πριν ακολουθήσουν οι μεταγραφές σε Μπόστον Σέλτικς (2021), Νιου Γιορκ Νικς (2021-2024) και Ντιτρόιτ Πίστονς (2024).

Διαβάστε επίσης: Ο σούπερ σταρ Γουίλιαν στο πλάνο του Μέντι

Τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ο Εβάν Φουρνιέ αγωνιζόταν στους Νιου Γιορκ Νικς, το όνομά του μπλέχτηκε σε τριπλή ανταλλαγή, μαζί με έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και έναν νυν παίκτη του Παναθηναϊκού: Πρόκειται για τους Πάτρικ Μπέβερλι και Κέντρικ Ναν.

Σύμφωνα ανέφεραν εκείνη την περίοδο τα ρεπορτάζ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Νιου Γιορκ Νικς συζητούσαν το ενδεχόμενο παραχώρησής του στους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι με τη σειρά τους θα έδιναν τους Πάτρικ Μπέβερλι και Κέντρικ Ναν.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Ένα trade, όμως, που τελικά δεν ολοκληρώθηκε, με τον Εβάν Φουρνιέ να παραμένει στους Νιου Γιορκ Νικς μέχρι τον Φεβρουάριο του 2024, όταν πήγε με ανταλλαγή στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Όσον αφορά στους άλλους δύο, ο Κέντρικ Ναν παρέμεινε στους Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, όταν μετακόμισε στους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς και ο Πάτρικ Μπέβερλι μέχρι τον Φεβρουάριου του ίδιου έτους, όταν δόθηκε στους Ορλάντο Μάτζικ.

Τώρα, ο Κέντρικ Ναν αγωνίζεται στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε πέρσι την Euroleague, ενώ ο Πάτρικ Μπέβερλι πήρε μεταγραφή στην Χάποελ Τελ Αβίβ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ