Ισπανική «AS»: «Super team ο Παναθηναϊκός με Γιουρτσεβέν»

Ισπανική «AS»: «Super team ο Παναθηναϊκός με Γιουρτσεβέν»

«Ο Γιουρτσεβέν είναι η... κορώνα της σπουδαίας ομάδας του Παναθηναϊκού», είναι ο τίτλος του κειμένου-ανάλυση της ισπανικής «AS» για το ρόστερ του Εργκίν Αταμάν ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν, που έρχεται να πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Την είδηση έκανε γνωστή η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή τους, με τον 26χρονο άσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, σε μία κίνηση που ουσιαστικά «κλείνει» το ρόστερ του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Φουρνιέ: Ο Ολυμπιακός που παρακολουθεί και η Ρεάλ…

Με αφορμή λοιπόν το τελευταίο «κομμάτι» του ρόστερ του Εργκίν Αταμάν, η ισπανική «AS» ανέλυσε το ρόστερ του Παναθηναϊκόυ, χαρακτηρίζοντας τους «πράσινους» ως «Super team», μετά την προσθήκη του Τούρκου σέντερ.

Δείτε απόσπασμα από την ανάλυση της «AS» για το ρόστερ του Παναθηναϊκόυ με τίτλο «Ο Γιουρτσεβέν είναι η… κορώνα της σπουδαίας ομάδας του Παναθηναϊκού»:

«Με την προσθήκη του Γιουρτσεβέν, οι πρωταθλητές Ευρώπης που νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four για να επιστρέψουν στην κορυφή της ηπείρου, ενισχύονται ακόμα παραπάνω. Το πρότζεκτ του Εργκίν Αταμάν γίνεται ακόμα μεγαλύτερο και θα έχει άλλο ένα σημείο αναφοράς στη ρακέτα.

Η ομάδα έκανε δικό της έναν πόιντ γκαρντ που η μισή Ευρώπη λαχταρούσε να υπογράψει, τον διεθνή με την εθνική Ισπανίας, Λορένζο Μπράουν και κατάφερε να μην χάσει τους σημαντικότερους παίκτες της από την περσινή σεζόν. Παράλληλα, πήρε τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, ύψους 2,11μ. και 26 ετών, που ήρθε από τους Γιούτα Τζαζ, αφού δεν είχε ομάδα στο ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον Κέντρικ Ναν, έναν παίκτη – κλειδί στις θέσεις των γκαρντ και τον Κώστα Σλούκα, τον ακρογωνιαίο λίθο του πρότζεκτ, που τώρα θα έχει στο πλευρό του και τον Λορένζο. Από την άλλη πλευρά, στη θέση του σέντερ ο Γιουρτσεβέν θα πρέπει να κερδίσει τα λεπτά του από τον Γάλλο Ματίας Λεσόρ, έναν άλλο εκ των πιο πολύτιμων παικτών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ