Με δύο φιλικά στην Αθήνα συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ

Με δύο φιλικά στην Αθήνα συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ

Στην Αθήνα όπου θα δώσει δύο φιλικά με Μαρούσι (31/8) και Λαύριο (1/9) ήρθε σήμερα ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Με δύο φιλικές αναμετρήσεις, εκτός Θεσσαλονίκης, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του το Σάββατο (31/8) και την Κυριακή (1/9) ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Ο «Δικέφαλος» ταξίδεψε σήμερα (30/8) για την Αθήνα, όπου αύριο θα αναμετρηθεί, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στις 17:00, με το Μαρούσι. Την ίδια ώρα, μεθαύριο Κυριακή, θα αντιμετωπίσει το Λαύριο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ, συμπεριλαμβανομένου και του Ντεβόντε Άπστον, ο οποίος έλειψε, λόγω τραυματισμού, από το τελευταίο φιλικό τεστ που έδωσαν οι «ασπρόμαυροι», στο PAOK Sports Arena, με αντίπαλο την TFT Σκοπίων (28/8).

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο τελικός είναι στο σπίτι του Ερνέστο, γιατί να μην πάμε all the way» (vid)

Μαζί με την ομάδα, ακόμη, βοηθώντας στην προετοιμασία, συνεχίζει να βρίσκεται ο Σέρβος φόργουορντ, Νίκολα Στανόγεβιτς. Οι παίκτες που έχει ο Μάσιμο Καντσελιέρι στη διάθεσή του για τους δύο επερχόμενους φιλικούς αγώνες είναι οι:

Παναγιώτης Λέφας, Κέντρικ Χέντερσον τζούνιορ, Ντεβόντε Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φράνκ Μπάρτλεϊ, Χρήστος Μανθόπουλος, Σαβάρ Ρέινολντς τζούνιορ, Ρόκι Κρούζερ, Νίκολα Στανόγεβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ