Μπανκς: «Ενέργεια, πάθος και να κάνω υπερήφανους τους φιλάθλους μας»

Μπανκς: «Ενέργεια, πάθος και να κάνω υπερήφανους τους φιλάθλους μας»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Τζέιμς Μπανκς.

Ο Τζέιμς Μπανκς έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Τον Αμερικανό σέντερ υποδέχτηκαν ο general manager της ΚΑΕ, Νίκος Τζώρας και ο team manager, Χρήστος Ταπούτος. Ο 26χρονος άσος τόνισε ότι θα φέρει ενέργεια στο παιχνίδι της ομάδας και αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Γιάννη Καστρίτη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τζέιμς Μπανκς:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είμαι ενθουσιασμένος. Ακόμα και κατά την έκδοση του διαβατηρίου συνάντησα φίλους του ΑΡΗ και μου είπαν ότι είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Θέλω να τους κάνω υπερήφανους κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για τις διαφορές στον ίδιο σε σχέση με την πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία του, τη σεζόν 2020-21 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά: «Ξέρω πόσο ανταγωνιστικό είναι το επίπεδο στην Ελλάδα, όπως και ότι ο Άρης συμμετέχει στο EuroCup, μία επίσης πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση. Είναι η δεύτερη φορά μου στην Ευρώπη αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερος παίκτης σε σχέση με την παρουσία μου στο Ισραήλ».

Για τη συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Καστρίτη: «Μίλησα με κάποια παιδιά με τα οποία παίξαμε μαζί στην G-League και φυσικά με τον κόουτς. Μιλήσαμε για το πώς θα βοηθήσω την ομάδα, το πώς εξελίσσει τους νέους παίκτες και τους κάνει καλύτερους και με νοοτροπία νικητή. Έχουμε τέτοια παιδιά στην ομάδα κι αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που συζητήσαμε. Επίσης μιλήσαμε για το πώς θα ταιριάξω στην ομάδα και τι έχει στο μυαλό του για μένα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει το πλάνο του».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον Μπανκς: «Ενέργεια, άμυνα, εντυπωσιακές φάσεις και νικηφόρα καλάθια. Κάθε μέρα στην προπόνηση και σε κάθε αγώνα θα δίνω όλη μου την ενέργεια. Πιστεύω ότι οι φίλοι του Άρη θα με αγαπήσουν για την ενέργεια και το πάθος που έχω στο παιχνίδι μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ