Γούντμπερι: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη»

Γούντμπερι: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη»

Ο Τρέι Γούντμπερι μίλησε για την επιλογή του να πάει στον Άρη, ενώ στάθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (27/8) ο Τρέι Γούντμπερι που έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στην επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα, μίλησε για τον Γιάννη Καστρίτη, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τρέι Γούντμπερι:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος αλλά και λίγο κουρασμένος αυτή την στιγμή λόγω ταξιδιού. Με ενθουσιάζει το γεγονός πως φέτος θα δω ένα διαφορετικό μπασκετικό περιβάλλον, μια διαφορετική μπασκετική κουλτούρα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την Ελλάδα, σαν χώρα, σαν πολιτισμό».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από εκείνον: «Σίγουρα, ο κόσμος μπορεί να περιμένει έναν σκληρό παίκτη, έναν παίκτη γεμάτο ενέργεια. Πολύ ενεργό… Μου αρέσει και μπορώ να παίζω σε διαφορετικές θέσεις. Οπότε, λίγο-πολύ, αυτό μπορεί να περιμένει ο κόσμος, έναν σκληρό παίκτη».

Για το τι συζήτησε με τον Καστρίτη: «Οι πρώτες κουβέντες με τον κόουτς αφορούσαν στο πόσο του αρέσει το παιχνίδι μου, το πόσο πολύ με θέλει ως παίκτη… Εγώ ήθελα να έρθω στον Άρη και να γνωρίσω την μπασκετική κουλτούρα της Ελλάδας. Αυτό ήταν το περιεχόμενο όσων είπαμε».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φίλους του Άρη. Μου έστειλε ο ατζέντης μου κάποια βιντεάκια με τον κόσμο της ομάδας. Μίλησα και με πολλούς παίκτες, που παλαιότερα έπαιξαν στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα για τον κόσμο του Άρη. Οπότε, ανυπομονώ να δω από κοντά τους φίλους του Άρη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ