Με τέσσερις απουσίες στο δεύτερο φιλικό ο Άρης

Με τέσσερις απουσίες στο δεύτερο φιλικό ο Άρης

Χωρίς τους Νέιτ Λαζέφσκι, Ντ’Μόι Χοτζ, Μάνο Χατζηδάκη και Γιώργο Γκιουζέλη θα παραταχθεί ο Άρης, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, θα δώσει αύριο (28/8) ο Άρης. Το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει, στην Αθήνα, κεκλεισμένων των θυρών, το Northwestern College (17:00), το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα για σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα «πετάξει» σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για το Λεκανοπέδιο. Σε αυτή δε θα συμμετέχουν ο Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εσχάτως στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο Ντ’Μόι Χοτζ, που προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, αλλά και ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη σημερινή (27/08) προπόνηση που έκανε η ομάδα στο Αλεξάνδρειο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και στη… μέση η Μπασκόνια: Τι συμβαίνει με τον περιζήτητο Ρογκαβόπουλο

Τη μύτη του, ακόμη, έσπασε στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (26/08) ο Μάνος Χατζηδάκης. Ο 24χρονος σέντερ θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του, αλλά δε θα αγωνιστεί στο ματς.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι καλαθοσφαιριστές: Λάντερς Νόλεϊ, Βασίλης Τολιόπουλος, Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, Μάνος Χατζηδάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντόνοβαν Κλέι, Τζος Ρόμπερτς, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας, Μάριος Γιαννίκος, Νίκος Κεραμιτσόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ