Τανούλης: «Μεγάλη τιμή να δείξει ενδιαφέρον για εμένα μια ομάδα όπως το Μαρούσι»

Τανούλης: «Μεγάλη τιμή να δείξει ενδιαφέρον για εμένα μια ομάδα όπως το Μαρούσι»

Ο Γιώργος Τανούλης μίλησε για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι.

Το Μαρούσι απέκτησε ως δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Γιώργο Τανούλη, ο οποίος θα περάσει τον επόμενο έναν χρόνο στον σύλλογο της Αθήνας.

Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στη μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους» και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει όπως μπορεί την ομάδα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τανούλης:

Για τη μετακίνησή του στο Μαρούσι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα του Αμαρουσίου. Ήταν μεγάλη τιμή να δείξει ενδιαφέρον για εμένα μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες. Σίγουρα ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα το ότι ξέρω τον κόουτς από τις αντίπαλες αναμετρήσεις τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα για τις πρώτες μου εντυπώσεις από εδώ: Είναι τρομερό το περιβάλλον, η ομάδα εκπέμπει υγεία, τα παιδιά είναι καταπληκτικά, το κλίμα είναι καταπληκτικό. Αυτό είναι κάτι που σε βοηθάει να δίνεις κάθε ημέρα τον καλύτερό σου εαυτό».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι που έχει η ομάδα δεν είναι τίποτα άλλο από το να ζούμε στο σήμερα. Κάθε μέρα δουλεύουμε με κύριο στόχο να γίνουμε καλύτεροι και από εκεί και πέρα θα έρθουν μόνο τα καλύτερα».

Για τις υποσχέσεις που μπορεί να δώσει: «Από εμένα ως παίκτη, δεν θέλω να σας υποσχεθώ πολλά. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% και θα έχω πλήρη αφοσίωση στην ομάδα, έτσι ώστε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να ανταποδώσω το ενδιαφέρον που μου έδειξαν οι άνθρωποι και ο οργανισμός για εμένα».

Για τα χόμπι του: «Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, είτε θα διαβάσω κάποιο βιβλίο, είτε θα δω κάποιο ματς ποδοσφαίρου – που είμαι φανατικός φίλαθλος – είτε θα πάω για κανέναν καφέ με τον Χάρη τον Γιαννόπουλο. Το τελευταίο επιλέγω να το κάνω όσο το δυνατόν λιγότερο (σ.σ. γέλια)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ