Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την καταγγελία σε Γιαννακόπουλο

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την καταγγελία σε Γιαννακόπουλο

Καθαρά τυπική θεωρούν από τον Ολυμπιακό την απόρριψη της καταγγελίας της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τις εκατέρωθεν καταγγελίες των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδερφών Αγγελόπουλων και του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν τη θέση τους.

Με ενημέρωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει πως ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε για καθαρά τυπικούς λόγους την καταγγελία, καθώς αρμόδια είναι η ΕΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση στη Βραζιλία για τους Νέους

«Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε για καθαρά τυπικούς λόγους την από 29.07.2024 καταγγελία της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και των ιδιοκτητών της κατά του Δ. Γιαννακόπουλου, κρίνοντας ότι αρμόδια για την επίλυση της διαφοράς είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Ο.Κ.».

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για καταγγελία του Ολυμπιακού που είχε να κάνει με ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ από την πλευρά της αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε να κάνει με όσα ειπώθηκαν από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο κατά τη παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ για το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ