«Ο Ναν κατέθεσε αίτηση για να παίξει στην εθνική Τουρκίας»

«Ο Ναν κατέθεσε αίτηση για να παίξει στην εθνική Τουρκίας»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, ο Κέντρικ Ναν ετοιμάζεται να γίνει ο νατουραλιζέ παίκτης της εθνικής Τουρκίας.

Τις διαδικασίες να να αποκτήσει τουρκικό διαβατήριο και να μπορεί να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της γειτονικής μας χώρας φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ο Κέντρικ Ναν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketfaul.com.tr» που επικαλείται δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού κατέθεσε αίτηση για γίνει Τούρκος υπήκοος και να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα της χώρας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» παντού από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό: Κάκαρης, Ζάλανκι, Ατανασίεβιτς και έπεται συνέχεια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, την ώρα που από την τουρκική ομοσπονδία «τρέχει» ακόμα μία υπόθεση, αυτή του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς για τον οποίο γίνονται προσπάθειες ώστε να βγει ο αστερίσκος και να μην παίζει ως νατουραλιζέ.

Λίγη ώρα αργτερα ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν διέψευσε την πληροφορία. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως: «Δεν υπάρχει τέτοια εξέλιξη. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με την πρόσληψη του Ναν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ