Συνεχίζει στην Ελλάδα ο Σίκμα – Ομάδα έκπληξη για τον Αμερικανό

Συνεχίζει στην Ελλάδα ο Σίκμα – Ομάδα έκπληξη για τον Αμερικανό

Στην χώρα μας ενδέχεται να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Λουκ Σίκμα, καθώς ομάδα της Basket League έχει προσεγγίσει τον Αμερικανό

Στα ραντάρ της ΑΕΚ βρίσκεται ο Λουκ Σίκμα.

Τις τελευταίες μέρες η Ένωση έχει πατήσει γκάζι στο μεταγραφικό κομμάτι, προσπαθώντας να ολοκληρώσει όσο πιο νωρίς γίνεται το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη οι κιτρινόμαυροι έχουν διευθετήσει το θέμα της παραμονής του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ενώ παράλληλα έχουν προχωρήσει τις περιπτώσεις των Τρέμοντ Ουότερς και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

Διαβάστε επίσης: Η γιαγιά Φατίμα έσωσε τους Γιαμάλ

Την ίδια ώρα ένας παίκτης με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο υψηλότερο επίπεδο, βρίσκεται στο ραντάρ της Ένωσης. Ο λόγος για τον Λουκ Σίκμα, που πέρασε από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού την περασμένη αγωνιστική περίοδο και πλέον είναι ελεύθερος, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η ΑΕΚ Betsson έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της προς τον παίκτη, δείχνοντας πως είναι μια περίπτωση που αρέσει πολύ στον Ντράγκαν Σάκοτα, αφού ο 35χρονος Αμερικανός μπορεί να δώσει λύσεις όσο ώς φόργουορντ, όσο και ως σέντερ.

Στην παρούσα φάση πάντως ο έμπειρος σέντερ δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Έχει αποφασίσει να «τεστάρει» τις δυνατότητές του στην αγορά και να δει εάν θα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες είτε τις Euroleague, είτε από άλλα πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ