Οι «καυτές» υποθέσεις των Πίτερς, Πετρούσεφ και το buy out που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό

Οι «καυτές» υποθέσεις των Πίτερς, Πετρούσεφ και το buy out που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό

Τα τελευταία νέα για τους Αλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ και ο παίκτης με το NBA buy out που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στους Πειραιώτες.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό και όλοι στο μεγάλο λιμάνι να περιμένουν τα… ευχάριστα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά εκτός από την άφιξη του Βούλγαρου σταρ ενδεχομένως να υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν ρεπορτάζ στο εξωτερικό για τους Φίλιπ Πετρούσεφ και Άλεκ Πίτερς, με τον Ερυθρό Αστέρα να πολιορκεί τον Σέρβο φόργουορντ του Ολυμπιακού και την Μπαρτσελόνα να καλοβλέπει την περίπτωση του Αμερικανού άσο των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Έβγαλε φτερά και έγινε… Πελεκάνος ο Τάις: Τον ήθελε ο ΠΑΟ, επέλεξε το ΝΒΑ (pic)

Μάλιστα, υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Πετρούσεφ να επιστρέψει στην πατρίδα του για τους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου,  ενώ οι Ισπανοί τονίζουν ότι ο Πίτερς είναι σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα και ενδεχομένως οι Καταλανοί να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Αμφότεροι, πάντως, δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για να αποχωρήσουν από το μεγάλο λιμάνι θα πρέπει είτε να ικανοποιηθούν οικονομικά οι Ερυθρόλευκοι είτε να αποφασίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ότι δεν τους χρειάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η περίπτωση του Μόουζες Ράιτ

Εκτός από τους Άλεκ Πίτερς και Φίλιπ Πετρούσεφ, υπάρχει επίσης η περίπτωση του Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός σέντερ αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν και πραγματοποίησε μερικές πολύ καλές με τα χρώματα του Ολυμπιακού.  Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα σεζόν, αλλά στο συμβόλαιο που υπέγραψε όταν αποκτήθηκε υπάρχει buy out για το NBA μέχρι τις 15 Ιουλίου. Μέχρι τότε μπορεί όποια ομάδα του NBA θέλει να πληρώσει τη ρήτρα και να κάνει δικό της τον Μόουζες Ράιτ.

Τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες ημέρες. Το πιθανότερο βέβαια είναι να παραμείνει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Αν, όμως, αποχωρήσει είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ