Ο Βεζένκοφ και η πραγματικότητα για τον Μιλουτίνοφ

Ο Βεζένκοφ και η πραγματικότητα για τον Μιλουτίνοφ

Τι γίνεται με τον Βούλγαρο σταρ και τον Σέρβο σέντερ.

Αντίστροφα για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Σάσα Βεζένκοφ μετρούν στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να τα έχουν βρει σε όλα με τον Βούλγαρο σταρ.

Οι Πειραιώτες περιμένουν την αποδέσμευση του 28χρονου φόργουορντ από τους Τορόντο Ράπτορς για να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία που έχουν με τον διεθνή άσο. Μια υπόθεση, πάντως, που έχει ακόμα δρόμο, καθώς η καναδική ομάδα κάνει τα πάντα για να αλλάξει γνώμη στον Σάσα Βεζένκοφ και να τον κρατήσει στο μαγικό κόσμο του NBA.

Διαβάστε επίσης: Η MVP εμφάνιση του Γουόκαπ κόντρα στη Σλοβενία (vid)

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα σε ΗΠΑ και Ισπανία που ανέφεραν ότι οι Τορόντο Ράπτορς δεν θέλουν να αφήσουν ελεύθερο τον Βούλγαρο φόργουορντ, με τον ίδιο όμως να τους έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι το μόνο που μπορούν να κάνουν τη δεδομένη στιγμή είναι υπομονή, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν να τηρούν στάση αναμονής και να περιμένουν τα ευχάριστα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε στη Σερβία ένα δημοσίευμα το οποίο θέλει την Παρτιζάν να ενδιαφέρεται για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο τεχνικός του συλλόγου του Βελιγραδίου, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα ήθελε τον διεθνή σέντερ στην ομάδα του, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο έμπειρος άσος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει πολλά στον Νίκολα Μιλουτίνοφ ενόψει της νέας σεζόν, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού θα θεωρεί τον Σέρβο κομβικό για την προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όσα ακούγονται και γράφονται δεν έχουν κάποια βάση, με τον Σέρβο σέντερ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να παραμένει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ