Nέο project και δύο γήπεδα για τα τμήματα υποδομής ανακοίνωσε η ΑΕΚ

Nέο project και δύο γήπεδα για τα τμήματα υποδομής ανακοίνωσε η ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό πως παραχωρεί το management της Ακαδημίας στον επιχειρηματία Επαμεινώνδα Ζούζουλα και τους συνεργάτες του ενώ αναμένεται να κατασκευαστούν δύο νέα γήπεδα στα Λιόσια.

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στις υποδομές της ΚΑΕ ΑΕΚ!

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης των «κιτρινόμαυρων, ο επιχειρηματίας Επαμεινώνδας Ζούζουλας αναλαμβάνει το management της Ακαδημίας ενώ αναμένεται να κατασκευαστούν δύο νέα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference σε billboard στην Times Square! (vid)

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η Διοίκηση της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, που επιχειρείται σε όλα τα επίπεδα, παραχωρεί το management της ΑΕΚ BC ΑCADEMY, στον επιχειρηματία Επαμεινώνδα Ζούζουλα και τους συνεργάτες του.

Το project συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία Aκαδημαϊκού Αθλητικού Κέντρου, ήτοι την κατασκευή δύο γηπέδων (AirDome) εντός του περιβάλλοντος χώρου του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, αλλά και οργάνωση σε πρότυπα προηγμένων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, θα έχουν σύντομα την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τη νέα πραγματικότητα, όπως και οι προπονητές και τα λοιπά στελέχη μας οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν τα Αετόπουλά μας στις ιδανικότερες συνθήκες.

Το επόμενο διάστημα, θ’ αποκαλύπτεται σταδιακά το εύρος του έργου, το οργανόγραμμα και το νέο στελεχιακό δυναμικό της Ακαδημίας, όπως θα αποκαλυφθούν άλλωστε όλες οι δράσεις, που προετοιμάζονται από τη Διοίκηση και τον κ. Μάκη Αγγελόπουλο στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την ολική αξιοποίηση των εγκαταστάσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ