Επίθεση Κάνααν σε Μπαρτζώκα: «Θα ευχαριστούσατε κάποιον που σας έλεγε ψέματα;»

Επίθεση Κάνααν σε Μπαρτζώκα: «Θα ευχαριστούσατε κάποιον που σας έλεγε ψέματα;»

Ο Αϊζάια Κάνααν απάντησε σε μήνυμα φίλου του Ολυμπιακού, που του είπε πως θα έπρεπε να ευχαριστήσει το Μπαρτζώκα αφού αυτός τον έφερε στην ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εκ των ομιλητών στο σεμινάριο προπονητών της Euroleague και κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός, αναφέρθηκε στο «αντίο» του Αμερικανού γκαρντ, στο οποίο άφησε να εννοηθεί πως είχε παράπονα σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του στους Πειραιώτες.

Με αφορμή αυτά, ένας φίλος των Πειραιωτών δεν δίστασε να στείλει μήνυμα στον Αμερικανό γκαρντ και να του επισημάνει πως θα έπρεπε να ευχαριστήσει το κόουτς Μπαρτζώκα που τον έφερε στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκη τρέλα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Ο Κάνααν απάντησε στον φίλο των «ερυθρολεύκων», με την συνομιλία τους να… κυκλοφορεί στα social media. «Ο Μπαρτζώκας είναι ένας από εμάς. Σε αγαπάμε. Γιατί δεν τον ευχαρίστησες όταν έφυγες από την ομάδα; Ο Μπαρτζώκας σε έφερε. Είναι άδικο αυτό…», του έγραψε ο φίλος της ομάδας.

Με τον Κάνααν να απαντά: «Αν σου έλεγαν και εσένα ψέματα και ένιωθες πως δεν σε σέβονται και σε χρησιμοποιούν, θα ευχαριστούσες κάποιον για όλα αυτά; Και πρέπει να ευχαριστεί εκείνος εμένα, αλλά εσύ νομίζεις πως μου έχει πει το οτιδήποτε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ