Η αντίδραση του Κώστα Αντετοκούνμπο στο ενδεχόμενο ελληνοποίησης του Φαλ

Η αντίδραση του Κώστα Αντετοκούνμπο στο ενδεχόμενο ελληνοποίησης του Φαλ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο σχολίασε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πιθανή απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τον Μουστάφα Φαλ.

Την δυνατότητα απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας του Μουστάφα Φαλ ανέφεραν σήμερα διάφορα δημοσιεύματα, λόγω της συμπλήρωσης τριετίας του Γάλλου σέντερ του Ολυμπιακού στην χώρα μας.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν το γεγονός, ήταν και ο σέντερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Κώστας Αντετοκούνμπο, θυμίζοντας πότε κατάφερε ο ίδιος να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκη τρέλα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο σχολίασε αυτό το ενδεχόμενο γράφοντας: «εμένα μου πήρε 18 χρόνια να πάρω ιθαγένεια και γεννήθηκα εδώ αλλά οκ συνεχίζουμε», προσθέτοντας μάλιστα το emoji που γελάει.

Γιατί ο Φαλ μπορεί να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια

Ήταν 21 Ιουνίου του 2021 όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουστάφα Φαλ, συνεπώς, ο 32χρονος ψηλός έκλεισε σήμερα τρία συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει, ότι πλέον έχει τη δυνατότητα να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια.

«Για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας, πρέπει να μένετε στην Ελλάδα 7 χρόνια με Άδεια Διαμονής ή 3 χρόνια με Άδεια Διαμονής εάν προέρχεστε από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο νόμος ο οποίος ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2021.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ