Στον Προμηθέα για ακόμα ένα χρόνο ο Κόνιαρης (pic)

Στον Προμηθέα για ακόμα ένα χρόνο ο Κόνιαρης (pic)

Παίκτης του Προμηθέα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Αντώνης Κόνιαρης, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πατρινούς.

Την φανέλα του Προμηθέα Πάτρας θα συνεχίσει να φορά και τη νέα σεζόν ο Αντώνης Κόνιαρης.

Η αχαϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 27χρονο διεθνή Έλληνα γκαρντ για έναν χρόνο, ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες των Πατρινών σε Ελλάδα και BCL.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Ο Αρης έκλεισε Νέιθαν για αντι-Οντουμπάτζο – Οι λεπτομέρειες για τον 22χρονο Βραζιλιάνο (vid)

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του αθλητή Αντώνη Κόνιαρη, που θα είναι μέλος της μπασκετικής μας οικογένειας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αντώνης Κόνιαρης γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1997 στα Χανιά. Έχει ύψος 1,93 κι αγωνίζεται στις θέσεις ‘1’ και ‘2’. Ήταν μέλος της ‘χρυσής φουρνιάς’ του ελληνικού μπάσκετ που κατέκτησε το Eurobasket U20 το 2017 με προπονητή τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Κόνιαρης έχει αρκετές παραστάσεις.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ (2013-14), ενώ την επόμενη διετία αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό (2014-16), πριν επιστρέψει ξανά στον ‘δικέφαλο του Βορρά’ (2016-19). Εν συνεχεία, ο Έλληνας γκαρντ πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό (2019-21), με τον οποίο πήρε αρκετές συμμετοχές και στην Euroleague. To 2021 είχε δύο σύντομα περάσματα από την ισπανική Obradoiro και τον Ιωνικό Νικαίας, ενώ την διετία 2021-23 έπαιξε στην ΑΕΚ.

Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας, όντας αναπόσπαστο μέλος μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς, φτάνοντας στους ‘8’ του BCL, στην τετράδα του Κυπέλλου και στην πέμπτη θέση της Basket League. Tη σεζόν που παρήλθε, μέτρησε 5,5 πόντους και 3,1 ριμπάουντ στην Basket League, ενώ σούταρε με το εξαιρετικό 43% έξω από τα 6,75 μ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την παραμονή του Αντώνη Κόνιαρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ