Από το Περιστέρι bwin στην Χάποελ Τελ Αβίβ του Δέδα ο Τζο Ράγκλαντ (pic)

Από το Περιστέρι bwin στην Χάποελ Τελ Αβίβ του Δέδα ο Τζο Ράγκλαντ (pic)

Την απόκτηση του Τζο Ράγκλαντ ανακοίνωσε η Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον Αμερικανό γκαρντ να αφήνει το Περιστέρι και να συνεχίζει την καριέρα του στο Ισραήλ

Στο Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζο Ράγκλαντ.

Ο 34χρονος γκαρντ, που φέτος έκανε σπουδαία σεζόν με το Περιστέρι bwin σε πρωτάθλημα και BCL, υπέγραψε στην ομάδα του Στέφανου Δέδα.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Ο Αρης έκλεισε Νέιθαν για αντι-Οντουμπάτζο – Οι λεπτομέρειες για τον 22χρονο Βραζιλιάνο (vid)

Ο Αμερικανός άσος (1,82μ.) είχε μέσο όρο 12,3 πόντους και 7,8 ασίστ με το Περιστέρι bwin, τερματίζοντας στην 3η θέση της Basket League, ενώ έφτασε στο Final Four του BCL με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Τζο στην οικογένεια της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Τζο φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία, προσωπικότητα και ηγεσία και πιστεύουμε ότι θα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για αυτό που χρειαζόμαστε ώστε να φτάσουμε ψηλά στους στόχους που έχουμε θέσει για την ερχόμενη σεζόν», ανέφερε για την προσθήκη αυτή ο νέος τζένεραλ μάνατζερ της Χάποελ Τελ Αβίβ, Γιώργος Χήνας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ