Ο Παναθηναϊκός βάζει glass floor αντί παρκέ στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός βάζει glass floor αντί παρκέ στο ΟΑΚΑ!

Μία από τις μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ είναι η αντικατάσταση του παρκέ με glass floor.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως το ΟΑΚΑ που ξέραμε μέχρι τώρα, δεν θα υπάρχει τη νέα σεζόν και από του χρόνου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βιώνουν μία εντελώς διαφορετική εμπειρία. Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησαν οι εργασίες για την ολική αναμόρφωση του κλειστού εντός και εκτός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει προαναγγείλει σαρωτικές αλλαγές.

Μία από αυτές λοιπόν θα είναι, όπως φαίνεται, η αλλαγή του παρκέ με glass floor, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Euroleague. Το συγκεκριμένο είδος παρκέ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Final Four του BCL στο Βελιγράδι και το κόστος για τους «πράσινους» θα ξεπεράσει το ένα εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: H συγκλονιστική ταινία της UEFA για τον τελικό του Conference League και την ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού

Θυμίζουμε πως πέρα από το παρκέ, αλλαγές θα γίνουν και στα καθίσματα αλλά και σχεδόν σε όλους τους χώρους του κλειστού, με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει και να συνεχίζονται για πολλούς μήνες.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ