«Σφήνα» Ολυμπιακού για Λορέντζο Μπράουν: Τι λένε στην Ισπανία για τον άσο της Μακάμπι που θέλει ο Παναθηναϊκός (vids)

«Σφήνα» Ολυμπιακού για Λορέντζο Μπράουν: Τι λένε στην Ισπανία για τον άσο της Μακάμπι που θέλει ο Παναθηναϊκός (vids)

Οι Ισπανοί βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Αμερικανού και τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει «κλεισμένο» τον Λορέντζο Μπράουν και να απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα ο Αμερικανός γκαρντ από τους Πράσινους, αλλά στο εξωτερικό βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του 33χρονου και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Λορέντζο Μπράουν θα αποχωρήσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά δεν θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με τους Ιβηρες να τονίζουν ότι για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.

«Ο Λορέντζο Μπράουν φεύγει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά για την απόκτησή του, αλλά στο κόλπο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός», γράφουν χαρακτηριστικά στην Ισπανία για τον Αμερικανό, που είχε ακουστεί και για τη Ρεάλ.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο Λορέντζο Μπράουν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 38 αναμετρήσεις της Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ, σε 29,3 λεπτά συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει «καπαρώσει» τον Μπράουν για τη θέση του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους Πράσινους το φετινό καλοκαίρι, αλλά οι Ισπανοί τονίζουν ότι ακόμα δεν έχει «τελειώσει» η μεταγραφή του Αμερικανού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται και ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Λορέντζο Μπράουν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να έχουν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική τους λίστα τον Τι Τζέι Σορτς της Παρί. Μια δύσκολη περίπτωση, πάντως, καθώς ο Αμερικανός έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ