Ο Άρης ανακοίνωσε την παραμονή του Τολιόπουλου με ένα χιουμοριστικό βίντεο (vid)

Ο Άρης ανακοίνωσε την παραμονή του Τολιόπουλου με ένα χιουμοριστικό βίντεο (vid)

Παίκτης του Άρη θα παραμείνει ο Βασίλης Τολιόπουλος και την επόμενη διετία, με την κίτρινη ΚΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του 28χρονου γκαρντ με ένα εξαιρετικό βίντεο

Την φανέλα του Άρη θα συνεχίσει να φοράει για ακόμα δύο χρόνια ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο 28χρονος Έλληνας γκαρντ έχει υπογράψει με τους «κιτρινόμαυρους» για τα δύο επόμενα χρόνια με κλειστό συμβόλαιο και buy out, με αποδοχές περίπου 400.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός είναι η Ρεάλ της Ελλάδας» – Αποκαλύψεις Μεντιλίμπαρ για το ρόστερ της νέας σεζόν

Μάλιστα η ΚΑΕ Άρης, θέλησε να επισημοποιήσει την παραμονή του Βασίλη Τολιόπουλου στην ομάδα με ένα χιουμοριστικό βίντεο, αφού σε αυτό παρουσιάζεται ο Έλληνας γκαρντ, να διαβάζει μια εφημερίδα που έκανε λόγο για… αποχώρηση του με τον ίδιο να διερωτάται: «Aπό πότε είναι»

Τη φετινή σεζόν ο Τολιόπουλος έκανε ένα μεγάλο αγωνιστικό βήμα, αφού εξελίχθηκε στον ηγέτη του Άρη, οδηγώντας τους Θεσσαλονικείς μέχρι την 4η θέση της Stoiximan Basket League, αριθμώντας 13.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο με 31% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Τολιόπουλο μέχρι το 2026.

Ο αρχηγός της ομάδας υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, συμφωνώντας να ηγηθεί της προσπάθειας για την περαιτέρω ανέλιξη του ΑΡΗ Midea.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αγωνίστηκε στην ομάδα μας την τελευταία διετία, ενώ είχε ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα για μισή σεζόν το 2018-19.

Ο διεθνής άσος γεννήθηκε στις 15/06/1996 και με ύψος 1.88μ., αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και έχει αγωνιστεί επίσης στους Ίκαρο Καλλιθέας, Κολοσσό Ρόδου, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ιωνικό Νίκαιας, ΠΑΟΚ και Μπουλαζάκ.

Οι εμφανίσεις του με τον ΑΡΗ Midea τον οδήγησαν στην Εθνική Ανδρών, με την οποία ξεκινά επί του παρόντος την προσπάθεια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μετρώντας 13.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ στη Stoiximan Basket League και 14.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ στο BKT EuroCup».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ