Ώρα Game 4 στο ΣΕΦ: Στέψη ή παράταση στην αγωνία

Ώρα Game 4 στο ΣΕΦ: Στέψη ή παράταση στην αγωνία

Ώρα Game 4 για τους τελικούς της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στις 21.15 το βράδυ της Τετάρτης (12/6).

Η ώρα για το Game 4 στην Basket League έφτασε και το ζητούμενο είναι αν θα έχουμε ερυθρόλευκη στέψη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ή πράσινη ολική επαναφορά στην υπόθεση τίτλος.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο ΣΕΦ στις 21:15 (ΕΡΤ3) στον τέταρτο τελικό των playoffs της Stoiximan Basket League με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ των ερυθρόλευκων και έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το τρίτο τους συνεχόμενο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα τους.

Διαβάστε επίσης: «Εξετάζει τον Λουίς Ριόχα ο Ολυμπιακός»

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη ανακοινώσει sold out από χθες.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν θα έχει όπως είναι εδώ και μέρες γνωστό τον Μουστάφα Φαλ που είναι τραυματίας στο πόδι, αλλά και τους Ράιτ, Σίκμα και Μπραζντέικις, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχουν μείνει εκτός της λίστας των ξένων για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Εργκίν Αταμάν από την άλλη δεν αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό και καλείται να επιλέξει την στρατηγική του, ανάμεσα σε δύο παίκτες, τον Βιλντόζα ή τον Μπαλτσερόφσκι, ανάλογα με το τι θα επιλέξει ως στρατηγική για το παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών:

Game 1: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 84-89
Game 2: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86
Game 3: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 83-76
Game 4: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (12/06, 21:15)
Game 5: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (14/06, 21:15, εάν χρειαστεί)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ