Το τελευταίο «αντίο» στον Πάρη Δερμάνη (pics)

Σύσσωμος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έδωσε το «παρών» στην κηδεία του Πάρη Δερμάνη

Δύσκολες στιγμές περνάει ο οργανισμός του Παναθηναϊκού και η οικογένεια του Πάρη Δερμάνη, καθώς ο, επί 17 συναπτά έτη, φροντιστής των «πράσινων», έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (8/6).

Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης τελέστηκε σήμερα Τρίτη (11/6) η κηδεία του Πάρη Δερμάνη στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρουσία σύσσωμου του Παναθηναϊκού, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του Εργκίν Αταμάν και όλου του staff των «πράσινων».

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή δεδομένων για Σπανούλη – Έντονη φημολογία πως παραμένει στο Περιστέρι

Παρόντες ήταν και θρύλοι της ομάδας, που συνεργάστηκαν με τον εκλιπόντα, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Δήμος Ντικούδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής, ενώ στεφάνι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος λόγω των υποχρεώσεών του με τη Φενέρμπαχτσε στους τελικούς του πρωταθλήματος της Τουρκίας ήταν αδύνατο να έρθει στην Αθήνα.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν επίσης ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Γιάννης Καλαμπόκης, ενώ στεφάνια έστειλαν η οικογένεια Γιαννακόπουλου και, μεταξύ άλλων, οι ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόδου.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από